vineri, 19 februarie 2016

Ce facem daca ramanem in pana de motor pe apa? Sunam un mecanic!

Cel mai teribil cosmar al unui pescar care are barca cu motor este cu siguranta atunci cand, dintr-un motiv sau altul, ramane in pana.
Ce facem daca suntem  pasionati de pescuit, dar in ceea ce priveste repararea unui motor nu cunoastem nimic? Numai asta vara am ramas de vreo trei ori in mijlocul Dunarii ...pentru ca...motor si pentru ca...benzina proasta.

Sunt momentele acelea speciale,  care incaruntesc parul celor care-l au si produc riduri marinaresti.
Dupa depasirea cat de cat a momentului, incet-incet revii la realitate, intr-un fel sau altul reusesti sa ancorezi la mal si incerci sa gasesti solutii.

Daca ai norocul sa gasesti pe cineva care sa te traga pana la rampa, te-ai scos! Daca nu, o sa-ti manance vaslele mainile pana la locul de extractie din apa.
De aia e bine sa cunosti un mecanic! Dupa ce ajungi acasa, il suni frumos si ai scapat de griji.

Eu de cand l-am cunoscut pe Fane, mecanicul meu, pot sa spun ca am scapat de grija motorului.
De fiecare data cand am o problema cu motorul, il sun si de restul se ocupa Fane.

Ca e vorba de un schimb de ulei, de o defectiune mai nasoala la motor, ca am probleme cu partea electrica pe barca, ca vreau sa-mi schimb mansa...pe toate le rezolva Fane!

Pasionat de barci cu motor, motociclete, sporturi nautice, mecanica auto si moto si nu numai, un adevarat personaj, gasiti in Fane omul care va poate ajuta de cate ori aveti nevoie... daca sunteti din Bucuresti sau imprejurimi.

0 comentarii:

ProAngler

ProAngler
ProAngler

Convertor oz-grame

Convertor metric

Timpul probabil

Cele mai vizualizate

Persoane interesate