miercuri, 24 februarie 2016

Cum ajung la locurile de pescuit de la Greaca, Giurgiu

Gasirea locurilor de pescuit pe malurile Dunarii este una din cele mai grele misiuni pentru un pescar, mai ales daca nu cunoaste zona unde ar vrea sa pescuiasca. Ore intregi de studiu pe Google Maps, cautari pe site-uri si forumuri de specialitate si intr-un final tot te alegi cu masina rupta, sau in cel mai rau caz ramai innamolit prin cine stie ce drumuri rupte, asteptand in zadar ajutor de la vreun localnic cu tractor.

Sunt foarte multi pescari  care nu isi permit sa achizitioneze o barca cu motor cu care sa poata sa ajunga mai usor la locurile de pescuit. Sunt foarte multi pescari care au masina, dar de frica sa nu ramana impotmoliti prefera sa pescuiasca in locuri unde nici nu prea sta pestele si care devin neincapatoare in weekenduri.
Celor care doresc sa pescuiasca in zona insulelor de la Greaca, unde sunt cateva locuri care tin peste si unde aveti si sansade a le gasi mai libere, o sa va arat in cativa pasi cum sa ajungeti in siguranta, pe un drum pietruit, din localitatea Greaca pana pe malul Dunarii.

Dupa ce ati iesit din localitate, pe directia de mers Greaca-Prundu, la 1,5km  este o mica intersectie unde veti face la stanga. Mergeti pe drumul pietruit 3,5 km pana intalniti perpendicular un canal de irigatii unde veti face tot stanga.Mergeti drept pe acest drum pana veti intalni tot o intersectie si unde  drumul si canalul de irigatii fac dreapta. 


Faceti si dumneavoastra dreapta si tineti acest drum 3,5 km pana ajungeti la o statie de pompare, veti urca digul,  faceti stanga, si dupa aproximativ 30m se lasa un drum care duce spre Dunare prin padure. 


Distanta de la dig si pana la Dunare, avand in stanga un canal cu apa din Dunare, este de circa 300m.
Daca ploua este bine sa lasati masina sus pe dig si sa continuati drumul pe jos pana la locurile de pescuit pe care le-am marcat...si pe care le veti descoperi ajungand acolo.


0 comentarii:

ProAngler

ProAngler
ProAngler

Convertor oz-grame

Convertor metric

Timpul probabil

Cele mai vizualizate

Persoane interesate