miercuri, 3 februarie 2016

Voi ce sonar aveti pe barca?

     
Unul din lucrurile care nu pot lipsi din barca este cu siguranta sonarul. Ca dai la clonc, ca esti pescar de spinning si cauti salaul, ca pescuiesti in butuci la crap, acest accesoriu nu trebuie sa lipseasca dintr-o barca. 
Pe de alta parte daca aveti o salupa cu un motor mai puternic nu cred ca se pune problema sa nu-l stiti instalat  pe pupitru pentru functile de navigare si scanare  avand in vedere cate praguri si cate bancuri de nisip sunt pe Dunare.

  Cu sonarul este ca si cu oricare alt gadget, adica il cumparati in functie de posibiliatatile materiale sau in functie de necesitati.
Ai bani, poti sa-ti iei unul mai scump cu care sa prinzi inclusiv bulgarii. Esti mai cumpatat cu investitile pentru  ca bani, o sa cauti sa iei unul cu care iti faci treaba, dar nu are asa de multe functii. 
O sa incerc sa va prezint cateva modele din gama Lowrance care sa acopere o plaja mai larga din punct de vedere al preturilor.
https://www.proangler.ro/Sonar-Lowrance-Hook-3xEste cel mai accesibil sonar al producatorului Lowrance, ideal pentru barcile mai mici, gonflabile, sau caiace. Este dotat cu ecran color, doua frecvente , de  83 si 200 khz.
Cea de 80 khz va ofera un con de mai mult de 60 grade de acoperire, ideala pentru vederea pestilor mari pe o mai mare suprafata. Frecventa de 200 khz ne prezinta un con de scanare mai mare de 20 grade,separand in apa pestii tinta de momeala, fiind foarte util tehnicii de pescuit drop-shot. Ca idee, acest sonar il puteti folosi pentru identificare pragurilor, a adancimii si temperaturii apei, si a pestilor.

Sonar LowranceElite 3X  DSI Spre deosebire de modelul 3X, acest model va aduce un plus al calitatii imaginii. Tehnologia avansata DownScan Imaging, acum si pe display-uri mai mici.
https://www.proangler.ro/Sonar-Lowrance-Hook-3x-DSISuper usor de folosit, afisaza imaginea completa si in detaliu a substratului aflat direct sub barca dumneavoastra intr-o rezolutie perfecta ca si intr-o fotografie.

Sonarul Elite-4xCHIRP. Cu acest sonar puteti sa identificati cu usurinta pestii la o adancime mai mare, avand o paleta mai mare si mai clara de culori, facand mai usoara identificarea structurilor pe fundul apei.
Fata de celalalte modele, acesta aduce in plus tehnologia CHIRP :
https://www.proangler.ro/Sonar-Lowrance-Hook-4x-Chirp-DSI

-tehnologia CHIRP combinata cu DownScan-Imaging ne ofera cea mai buna oportunitate de a scana sub barca
- (ASP) , tehnologie care reduce nevoia de a seta manual pentru a vedea pestii, structurile sau configuratia fundului apei
-TRACKBACK ne ajuta sa inregistram istoricul sonarului, aceasta insemnand ca putem revedea locurile unde am gasit mai multi pesti, structuri ,locuri care se pot marca pe harta
-meniul pagina noua are acces rapid la caracteristicile descrise anterior, totul intr-o singura comanda
-Diplay-ul Multi-Window iti permite usor sa alegi dintre layout-urile presetate: incluzand three-pannel view ce afiseaza: harta, sonarul si DownScan Imaging
Pe scurt, spre deosebire de clasicul 2D, tehnologia CHIRP emite unde in mai multe frecvente ascendente, amplificand astfel detalile substratului si oferind o imagine mult mai bine definite. 
In plus separa mult mai bine tintele, ca sa va puteti face diferente mai clare intre stucrua, pesti, sau tipuri de suspensii din apa.

Sonar LowranceElite 7 CHIRP, sonar cu GPS de inalta calitate si tehnologie marina mobila. 
Ecranul mare de 178mm de o mare precizie, dezvoltand o rezolutie imbunatatita si o reducere a zgomotului de fond pentru o identificare mai  usoara si mai clara a momelii si a pestilor cautati. 
https://www.proangler.ro/Sonar-Lowrance-Hook-7x-Chirp-DSI

Deosebirea intre seria X CHIRP si seria CHIRP este functia de GPS ce va ajuta sa salvati puncte cheie in care identificati pesti sau structuri ce pot fi locuri ideale pentru rapitori. 
Odata salvat punctul, il puteti vizita de fiecare data cand doriti, cu precizie perfecta.

Cum spuneam, posibilitățile sunt nenumărate, în funcție de ce vă doriți și ce vă permiteți. Pentru toată gama de sonare, accesați https://www.proangler.ro/sonare-gps. Găsiți gama completă de sonare Lowrance, Garmin și Humminbird, cu prețuri de importator, cu garanție și, în plus, le puteți achiziționa și în 4 rate dacă aveți card de cumpărături.
Alte articole care acoperă informațiile legate de sonare le găsiți AICI și AICI.
Dacă aveți întrebări suplimentare la care nu am răspuns prin articol, puteți să sunați la 0735197278. Suntem distribuitori autorizați pentru gamele de sonare din magazin și vom fi mai mult decat bucurosi sa va ajutam cu informatii.0 comentarii:

ProAngler

ProAngler
ProAngler

Convertor oz-grame

Convertor metric

Timpul probabil

Cele mai vizualizate

Persoane interesate