luni, 14 martie 2016

Top 10 momeli pentru crapul de Dunare

Cum zilele acestea temperaturile apei sunt inca prea scazute si nici cotele apelor Dunarii nu ne prea ajuta, m-am gandit sa fac un top al celor mai atractive momeli pentru crapul de Dunare. 
Dupa cum stim, crapul de Dunare este mult mai pretentios in comparatie cu cel de pe balti si incinte. Nu are ore fixe de hranit, nu il gasim de doua ori in aceeasi locatie, abordarea partidelor se face in functie de cote, temperatura apei si presiune. 
Tinand cont de acestea, iata cele mai prinzatoare momeli cu care, in functie de sezon, temperatura, conditii meteo, vom aborda o partida la crap de Dunare.
1. Patratica de mamaliga este momeala cea mai utilizata, dar si cu cele mai bune rezultate de primavara si    pana toamna tarziu.2. Porumbul uscat este momeala folosita cu rezultate foarte bune vara si toamna, in special in pescuitul la ten.
3. Rama neagra da rezultate foarte bune in special primavara cand apa este mai rece.4. Peletele, care se preteaza cel mai bine vara si mai ales in Delta Dunarii6. Scoica este foarte prinzatoare in lunile de vara7. Boilies-urile, care sunt deseori folosite in pescuitul crapului de talie mare in Delta Dunarii
8. Porumbul fermentat, bun de primavara si pana toamna tarziu.
9. Porumbul cu miere, pe care il folosesc mai ales dupa ce temperatura apei este de peste 20 grade.0 comentarii:

ProAngler

ProAngler
ProAngler

Convertor oz-grame

Convertor metric

Timpul probabil

Cele mai vizualizate

Persoane interesate