sâmbătă, 2 aprilie 2016

Vânt, valuri și somn la Oltenița

Se apropie prohibiția și, cu toate că previziunile meteo nu țineau deloc cu pescarii, dimineață la ora 6.30  împreună cu cațiva prieteni eram în rampă la Oltenița gata să lansăm bărcile la apă. Vant? O daaa! Poporul rus prieten ne-a trimis sub forma unui val de aer rece încă o dovadă  de dragoste cum numai el stie s-o facă. 
Am pornit cam cu îndoială spre locurile de pescuit si tot cu îndoială ne-am apucat de pescuit din pricina vântului care sufla a pagubă făcând niște valuri de vis (pentru surferi). Mă gândeam că dacă scap astăzi de răul produs de valuri pot să dau și examenul de categoria C pentru condus pe mare.

Peștele țintă era somnul, dar am păstrat  și două lansete pentru Măria Sa crapul - temperatura apei de 10,5 grade îmi dădea mici speranțe. Din păcate n-a fost să fie crap, poate și pentru că apa era la cota de +4m și valurile nu ne-au lăsat să-l deranjăm la el în garsonieră, dar somnul și-a făcut simțită prezența încă de la primele lansări. Peștele l-am prins la buchet de râmă roșie, dar am mai încercat si la porumb în țuică și porumb fermentat. 

0 comentarii:

ProAngler

ProAngler
ProAngler

Convertor oz-grame

Convertor metric

Timpul probabil

Cele mai vizualizate

Persoane interesate