marți, 17 mai 2016

Aventuri la pescuit...din barcă

Dacă ești pescar și:

- Dunarea înseamnă pentru tine o aventură pe care vrei s-o descoperi altfel decât   de pe mal

- vrei să descoperi provocările unui pescuit din barcă, localizând peștii cu sonarul, lansarea în agățătură și fiorul unui drill cu monstrul din butuci

- visezi la un pescuit din barcă la crap în timpul zilei sau la somn în ceas de amurg până după miezul nopții

- vrei să-i arăți juniorului tău că există viață și în afara jocului de calculator, oferindu-i o partidă de pescuit din barcă...sau de pe malDacă nu ești încă pescar, dar:

- ai da bucuros aerul condiționat din birou pe briza Dunării, și costumul pe tricou

- nu ai scule de pescuit, dar visezi să încerci și sportul ăsta.

Acum ai posibilitatea să îți îndeplinești visul.Vă propun o plimbare cu barca și pescuit din barcă pe Dunăre, între km 410 și 455, în zona Oltenița. 
Pun la bătaie barca mea cu motor de 20 CP și experiența de pescar pe Dunăre care-i știe fiecare butuc sub care se ascund crapi sau loc de pescuit la somn.


Pentru cei care vor să meargă la pescuit, plecăm dimineața la prima oră cu mașina din București, lansăm barca la apă la Oltenița, după care ne îndreptăm spre una din multele locații de pescuit din zonă (amonte sau aval).


Dacă nu ai scule de pescuit adecvate stilului de pescuit de pe Dunăre nu trebuie să-ți faci probleme, s-au adunat la mine mult mai multe decât pot eu să le pescuiesc. 

Putem pescui de dimineața până seara, sau dacă ești un împătimit, putem prelungi partida de pescuit până a doua zi cu plecare dimineața, la prânz sau mai spre seară. Urcăm barca înapoi pe peridoc și ne întoarcem acasă.

Pentru preț și detalii, vă stau cu plăcere la dispoziție la numarul de telefon  0732 771 232  sau pe facebook, pe privat.


0 comentarii:

ProAngler

ProAngler
ProAngler

Convertor oz-grame

Convertor metric

Timpul probabil

Cele mai vizualizate

Persoane interesate