marți, 26 iulie 2016

Știucăreală de iulie

Luna iulie, sau luna lui cuptor, este luna cand cel mai mulți dintre noi se duc în concediu la mare sau la munte să scape de infernul din oraș. Eu am fost câteva zile la țară unde am profitat din plin de recoarea oferită gratis de Valea Oltului și bineînțeles am făcut câteva partide la știucă.

Cumătra cam scumpă la vedere! Ba era apa tulbureeee, ba era vâââânt, ba eraaaa prea soareeeee...ea a tot încercat să stea ascunsă. Am încercat s-o păcălesc ba cu o rotativa, ba c-un Doli, i-am promis o Irlandeza...canci! În primele zile a preferat să stea mai la exteriorul plaurului si am început s-o păcălesc la un spinnerbait de la BERTI...bineînțeles asa cum spuneam si AICI, când nu funcționează nicio nălucă, folosesc spinnerbaitul de la  BERTI! Nu m-a lăsat niciodată la greu! 

Apoi când căldura a început să-și facă simțită prezența și pe Valea Oltului, cumătra s-a retras la răcoarea oferita generos de plaur. Aici pescuitul a devenit mai interesant – toate celălalte năluci erau inutile pentru că se agățau din primele mulinări. Rușinea mi-a fost salvată de o tinichea...o oscilantă antibrădiș de 5lei!
0 comentarii:

ProAngler

ProAngler
ProAngler

Convertor oz-grame

Convertor metric

Timpul probabil

Cele mai vizualizate

Persoane interesate